Captivated (True Worshipper)

June 15, 2007 at 11:18 am (Christian Lyrics)

 

Do =  E ,   4/4

8 Beat

♪ = 69-73

 

Intro  :  l E .  .  .  l B .  .  .  l C#m .  .  .  l A  .  .  .   l

 

         E       

Jesus You

                                                     B

  You hold the world with Your unfailing love

                                                  A

The heaven sings Your praises from above

                                    

In Your name lips shall praise

                      E

And knees shall bow

                  

           E

Father You

                                 B

The universe exalts in who You are

                                                    A

The stars declare Your wonder far and wide

                 E

How majestic is Your love throughout my life

 

 

          A               E

In You.. I find my peace

         A                  B

In You.. I bend my knees

 

   C#m                A              

You are Lord of Heaven You shall

    E                   B

Reign in all the earth

      C#m            A                     E

I humbly bow before Your majesty

         C#m              A     

Now I will sing Your praises and I will

   E                 B

Sing forevermore

         C#m          A                    E

I’m captivated by Your love in me

 

Music and lyrics           : Sidney Mohede

Music arrangement       : Daniel S, Ucok R, Steve T

 

(Diambil dari http://true-worshippers.com/

Powered by ScribeFire.

15 Comments

  1. "Rebecca" said,

    ntah kenpa aq ingin nangis klu denger lagu ini,

    aku seneng kamu suka musik rohani,

    it’s not about the music
    it’s not about the lyric
    but it’s about your heart,
    body, soul n your spirit

    el lagi-lagi aq ngambil lirik lagu
    ^_^

    lagu apa itu cari sendiri ya…..

    caiyo

  2. fienjoya said,

    semua lagu dalam album ini sangat berdampak dalam hidup gue. . . dan banyak mengubah dan mengingatkan ku akan kasih Tuhan dalam hidupku

  3. Rudz said,

    captivated is oke. God blezz u… yang belum dengar lagu ini . . . cepetaaaaaaaaan dengari dengan segera jangan mau ketinggalan. ntar nyesel lho. buat TW crew pliz kirimi gue hal2 yang sangat berhubungan dengan pelayanan dan membangun pelayanan saya terutama dalam praise en worship. gue tunggu yachhhh….

  4. cooLz said,

    HI enak bener nich lagu he2 ampe2 mau nangiz T_T tiap kali denger terharu bangetz dach . . . salam buat TW with crew n’ GMB ho2 . . . ‘I’ll be back”🙂

  5. alex said,

    Yesus memang patut disembah, You are so great Lord. Lagu ini mengubah hidupku..,menyadarkanku bhwa Tuhan membuatku berharga dimatanya

  6. Daniel said,

    How awsome is The Lord..
    one thing i`d like to share to you all..
    your Father shlann not leave you even just a second..
    He will beside you in everytime..

  7. Daniel said,

    How awsome is The Lord..
    one thing i`d like to share to you all..
    your Father shall not leave you even just a second..
    He will beside you in everytime..

    God bless..

  8. bELLa ^^ said,

    hAiiiiiiiiiiiii
    CyaLLommmmm
    bWat kOkO sIdNeY,,,`CeIlEhhhhh SoK kNaL buAnGaet DAh,,,
    Ni LA9u T.O.P BANGET DEHHHH,,,,
    daLem BANget lAGUNYA…
    KAtANa TW mo kElUAR AlbUM la9I YA????
    cEpETaN Atuh,,,,
    Jesus
    love
    you
    ALL,,,,,

  9. Robby.Kumenap said,

    lagu bagus. senang dan indah untuk dinyanyikan. semoga maju terus dalam Tuhan .jangan sampai terlena dengan Berkat yang Tuhan Berikan Saat ini .GBU.

  10. ullie said,

    Denger lagu ini buat gw pengen Nangissss………………Thanks Jesus 2 save my life..

  11. SteFaN said,

    Sebelumnya aku ucapin syallom!!!! Sungguh luar biasa lagu ini!!! Di mana lagu ini sangat mengubahkan sluruh hidupku dan aku merasa bahwa jika aku denger lagu itu hatiku seperti di pulikan!!!! Sungguh Thanks banget buat lagunya, buat Ko2 Sidney maju terus semangat2 and untuk Ko2 Daniel Sigarlaki,Ohm Ucok R,ama Ohm Steve T arasemennya huueeebbaaatttt banget!!!!!!!(^_^) Salam juga buat Ko2 Amos Cahyadi ajari aku drum yach………. HeHeHeHeHe………..
    Cia You Yach True Worshippers
    GoD
    BleeZ
    Youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu………………….!!!!!!!!!!!!!!(n_n)

  12. Iyank said,

    lagu ini sungguh merubah aku & suami ku..
    Terimakasih Tuhan tuk dapat kesempatan mendengar lagu ini.
    Terimakasih untuk yang sudah membuat lagu ini.
    Betapa Tuhan maha dasyat!

  13. Eld'c said,

    Keren banget lagunya. Really find my peace… n make me bend my knees…
    TenQ,Jesus… buat karYaMu. Buat sodara/i ku di TW,maju terus ya…bawa semakin byk jiwa buat Tuhan Yesus. God bless all of us..:)

  14. ericter said,

    i like this s0ng ^^

  15. Stevano said,

    What a great song from TW.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: